Taekwondo Vereniging Leiden heeft afgelopen zaterdag 25 februari met vijf deelnemers meegedaan aan het 1ste Pal-Jang Open toernooi in Bergen op Zoom. Het was een lange, maar gezellige dag waar onze deelnemers mooie prestaties hebben geleverd.
Taekwondo Vereniging Leiden - Pal Jang Open 2023
🥇David van Pijkeren: na een duidelijke overwinning in de halve finale, heeft hij ook een sterke finale gevochten en deze weten te winnen.
🥈Odin Bernard: na winst in de halve finale, heeft hij het zijn tegenstander in de finale moeilijk weten te maken. Na twee rondes stond het gelijk, maar in de derde beslissende ronde heeft hij helaas de finale verloren.
🥈Sara Ibrahim: haar eerste wedstrijd in een nieuwe categorie en dan gelijk tegen de wereldkampioen komen te staan. Waar de andere tegenstanders zich hebben terugtrokken tijdens dit toernooi, heeft deze topper er gewoon gestaan.
🥉Len Beekman: na een tijd geen wedstrijden te hebben gespeeld, heeft hij vandaag laten zien niet stil te hebben gezeten. Heel sterk gevochten, bij de grotere toernooien zullen we zeker in de resultaten gaan terugzien wat je verdient!
🥋Monica Huisman: helaas is haar tegenstander niet komen opdagen waardoor ze vandaag niet in actie kon komen.
Trots op ons team! Bedankt voor alle supporters die mee zijn gekomen om de spelers aan te moedigen.
Op naar het volgende toernooi: Dutch Open 2023🇳🇱💪🏼