Grootmeester Gerard van den Berg, hoofdtrainer van Taekwondo Vereniging Leiden, is voorgedragen voor de International Martial Arts Hall of Fame. Eerder werd hij in 2017 al opgenomen in de Taekwondo Hall of Fame, samen met Mandy de Jong, zijn voormalig pupil en oud-wereld- en Europees kampioen Taekwondo.

De International Martial Arts Hall of Fame is een prestigieus instituut dat uitmuntende individuen eert die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de wereld van de vechtsporten. Het dient als een platform om krijgskunstenaars te eren die uitzonderlijke vaardigheden, kennis en toewijding hebben getoond in hun discipline.

Voorafgaand aan het feestelijke deel ‘s avonds is er voor iedereen die interesse heeft op 13 april as overdag in Asperen de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei martial arts aan de hand van grootmeesters in martial arts van overal ter wereld. Uitgangspunt is beginnersniveau, dus deelnemers treffen altijd mensen van gelijk niveau. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website op onderstaande afbeelding.

 

Gerard van den Berg geeft tijdens deze dag ook een seminar Old School Taekwondo.