You can place your slogan here.
This would also be a great spot for a top product pitch.
Taekwondo Vereniging Leiden
WYSIWYG Web Builder
Copyright 2017 Taekwondo Vereniging Leiden All Rights Reserved.
Monica Wink Nederlands kampioen 2017
Op zaterdag 7 januari werden in de topsporthal in Almere de Nederlands kampioenschappen taekwondo gehouden in de A klasse. Van taekwondo vereniging Leiden onder leiding van Gerard van den berg was er een deelnemer op dit toernooi aanwezig; Monica Wink, de Nederlandse kampioen van 2016 in het A klasse gewicht -73 Kg.

Monica Wink moest deze dag haar in 2016 behaalde titel verdedigen en dat deed ze met een goed resultaat. In de eerste wedstrijd won zij in een gelijk opgaande strijd maar nipt met 7-6 van Birsen Kuzucanli uit Dordrecht.

De 2e wedstrijd werd met groot overmacht na twee volle hoofd scoren gewonnen van Mandy Roethof uit Almelo met 7-0, Toen de finale tegen het zusje Kelly Roethof die beduidend meer strijd gaf met een lichte voorsprong in de 1e en 2e ronden ging Monica er vol tegenaan in de 3e ronden en met 2 mooie hoofdtreffers prolongeerde ze haar  Nederlandse titel voor de 2e keer op rij met met 13-0.

Monica krijgt nu een uitnodiging voor de nationale selectie trainingen voor de voorbereiding en het selecteren voor de wereldkampioenschappen in Muju Korea. Een mooie begin scoren in het nieuwe jaar voor taekwondo vereniging Leiden.

Taekwondo vereniging Leiden is trots!

Groetjes
Gerard van den Berg